Job type: Freelance

Loading ...

Job content

VRT J OBS is op zoek naar een ondernemende, creatieve Recruiter om het team tijdelijk te ondersteunen.
Als Recruiter werk je mee aan de uitbouw van een talent community en talentpools van media professionals en sta je mee in voor het matchingsproces tussen vacature s en kandidaten. Daarnaast bouw je aan duurzame relaties met kandidaten, werk je mee aan de organisatie van events en onderhoud je een nauw contact met de scholen voor de stagewerking van de VRT.
Weet jij wat, en vooral WIE er leeft in de mediawereld? Heb jij een gezonde dosis mensenkennis en heb je een creatieve kijk op het bouwen van media talentpools? Lees dan even verder!

Je krijgt binnen VRT JOBS een rol in de volgende domeinen:
Employer branding
Je bouwt aan een talent community van uiteenlopende mediaprofielen, in lijn met de strategie van de VRT, en de uitdagingen waar we voor staan.
Je maakt actief gebruik van sociale media om vacatures te verspreiden en je denkt mee na over creatieve invalshoeken m.b.t. employer branding. Je zorgt ook voor de uitvoering hiervan (bijv. productie van filmpjes, content voor de VRT jobsite ,..).
Je hebt een rol in de organisatie van netwerkevents voor jongeren (VRT NXT) , scholen, enz …
Selecties
Je coördineert het selectieproces, zowel op inhoudelijk als op organisatorisch vlak. Voor elke vacature ga je op zoek naar de beste match tussen het gezochte profiel en de kandidaat.
Vanuit je expertise bepaal je de meest efficiënte strategie om kandidaten te rekruteren en talentpools te bouwen . Je doet dit in nauw overleg met de interne klant en de HR Business Partner.
Je geeft relevante feedback aan interne en externe kandidaten. Je doet dit op een opbouwende manier, steeds met respect voor de persoon.
Je werkt binnen de kader van het HR-beleid en je houdt steeds rekening met de noden van de organisatie. Je doet verbeteringsvoorstellen m.b.t. het wervings-en selectiebeleid .
Projecten
Je werkt mee aan uiteenlopende HR-projecten, in lijn met je interesse en specialisatie.

Wie ben jij? Je hebt een creatieve en innovatieve kijk op het aantrekken van talent. Sociale media kennen geen geheimen voor jou, en zijn voor jou vanzelfsprekende wervingskanalen.

Je hebt bij voorkeur een goeie kennis van de profielen die in een mediacontext werken, en je weet waar de uitdagingen liggen met betrekking tot de instroom van talent.
Het geeft je energie om met mensen in gesprek te gaan over hun ambities en loopbaan.
Je hebt bi j voorkeur 2 jaar relevante ervaring binnen het domein werving & selectie of marketing.
Cultuursensitiviteit is voor jou geen abstract begrip: je weet wat dit betekent en dat zien we ook in jouw visie en aanpak terugkomen.
Je neemt graag initiatief en je staat constructief en oplossingsgericht in het leven.
Je communiceert op een overtuigende en professionele manier, waardoor je adviezen de nodige impact hebben.
Je hebt een klantgerichte focus en je bent kwaliteitsgedreven , in alles wat je doet.
Je bent een echt organisatietalent en je gaat nauwkeurig en accuraat te werk.
Je bent een teamspeler: je houdt ervan om samen met je collega’s eenzelfde doel na te streven.

Wat bieden we?

Je wordt op freelance basis ingezet. Profiel dient beschikbaar te zijn vanaf de datum van gunning van dit dossier. Het profiel zal flexibel ingezet worden afhankelijk van de noden van de dienst. In een eerste fase schatten we een aantal dagen per week, later kan deze eventueel uitgebreid worden indien hier nood aan is.

Je komt terecht in een dynamische, innovatieve omgeving waar het talent en de ontwikkeling van mensen centraal staan.

De opdracht heeft een initiële looptijd van 12 maanden, te rekenen vanaf de datum vermeld bij de sluiting ervan. Na het verstrijken van deze initiële looptijd kan de opdracht maximaal twee (2) keer verlengd worden met een periode van telkens zes (6) maanden. Deze verlenging houdt in dat de contractuele voorwaarden ongewijzigd blijven. De verlenging verloopt stilzwijgend.
Solliciteren?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dien dan je offerte in via e-Notification (publicprocurement.be) . Dit ten laatste op 7 maart 2023 om 11u.
De bestekdocumenten kunnen via onderstaande link gedownload worden: https://cloud.3p.eu/Downloads/1/2394/CJ/2023

Voor de VRT zijn gelijke kansen belangrijk. Kwaliteiten van mensen zijn bij de VRT doorslaggevend ongeacht geslacht, afkomst, leeftijd of handicap.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...