Position: Associate

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Beschrijving onderneming

Voor een zeer gekende internationale speler in de bakkerijsector, zijn wij vandaag op zoek naar een Reliability Engineer met een sterke visie en dit voor de vestiging in de regio Aalst. Deze organisatie is 100% Belgisch met een familiaal karakter op elke vestiging.

Voor deze site ligt er een volledig transformatieplan klaar, w aardoor je vanuit deze functie kan meegroeien en bouwen aan een moderne productieomgeving. Binnen deze transformatie zal in verschillende fases de oude site vervangen worden door een totaal nieuwe en hoogtechnologische omgeving met meer dan een verdubbeling van de productiecapaciteit.

Ter ondersteuning van de groei van de site zijn ze momenteel op zoek naar een Reliability Engineer om het volledig onderhoud gebeuren van de plant onder de loep te nemen. Vanuit continue analyses van de installaties, onderhoudsactiviteiten en stilstanden stel je verbeteringen voor om betrouwbaarheid en beschikbaarheid van het machinepark te maximaliseren.

Je draagt de verantwoordelijkheid voor het uittekenen van de visie op het ontwerp, de juiste uitvoering en de optimalisatie van het maintenanceplan. Dit met een proactieve focus op de lange termijn.

Uiteraard mag je voor deze topfunctie met veel verantwoordelijkheid rekenen op een bijzonder mooi loonpakket met tal van extralegale voordelen, wagen en groeimogelijkheden.

Geïnteresseerd? Laat je gegevens achter via deze vacature of benader me rechtstreeks op k.borgelioen@madison.be.

www.madison.be

Profiel
  • Bachelor of Master Diploma in een technische richting (electromechanica, ...) of gelijkwaardig door ervaring.
  • Je bent recent afgestudeerd of je hebt 3 tot 5 jaar ervaring met een technische onderhoudsfunctie in een productie-omgeving - we passen onze functie aan aan jouw kennis.
  • Sterke technische expertise en affiniteit op gebied van proactieve onderhoudsmethoden en technieken.
  • Je beschikt over een hands on mentaliteit en we vinden jou ook regelmatig op de werkvloer.
  • Verder ben je analytisch en praktisch ingesteld en weet je op een gestructureerde wijze tot passende oplossingen te komen.
  • Je bent sterk in communicatie (Nederlands) op alle niveau’s en consequent in het eigen handelen.
Aanbod
  • Voor deze topfunctie mag je rekenen op een bijzonder aantrekkelijk salarispakket - incl. firmawagen - met ruime extralegale voordelen
  • Dit is een unieke kans om te werken binnen een bedrijf met een sterke visie, dat blijft groeien en innoveren in topproducten. Het is een boeiende en gevarieerde functie met de mogelijkheid om zelf accenten te leggen en de toekomst van deze site richting te geven. Je komt dagelijks in contact met onze producten en werkt actief mee aan de groei van onze organisatie. Je komt terecht in een team van gedreven en enthousiaste (internationale) collega’s, die graag hun kennis delen en jou helpen (door)groeien en ontwikkelen.
#Engineering
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...