RENTAL ADVISOR - AUTOMOTIVE

HAYS

View: 107

Location: Zaventem Flemish Brabant

Category: Insurance

Industry:

Loading ...

Job content

Boortmeerbeek | Rental Advisor | Automotive | Nederlands + Frans | Flexibele uren | 1088369

Je nieuwe functie
AlsRental Advisor ben je verantwoordelijk voor de administratieveopvolging van dossiers a-z in verband met korte termijn huurwagens. Je hebt dagelijkstelefonische contacten met o.a. bestuurders, klanten en garages, waarvoor je het eerste aanspreekpunt vormt.
Meer in detail zal je instaan voor het aanmaken, afsluiten, opvolgen en verlengen van huurcontracten in het systeem. Daarnaast neem je de facturatie en klachtenbehandeling tot jouw rekening. Ook de opvolging van schades en beheer van expertise rapporten behoren tot jouw takenpakket. Bovendien zal je de rental vloot beheren en opvolgen.
In deze functie zal je ook voor een deel de logistieke processen beheren en opvolgen. Hierbij maak je de transportplanning op van de chauffeurs en controleer je de staat van de huurwagen samen met de bestuurder wanneer de wagen wordt ingeleverd.

Jouw profiel
Hays Zaventem is voor deze functie op zoek naar een administratieve duizendpootdie niet bang is om af en toe de handen uit de mouwen te steken. Je beschikt over een goede kennis van zowel het Nederlandsals het Frans. Kennis van het Engels is een troef. Verder werk je zeer nauwkeurig en ben je klantgericht. Je kan goed omgaan met stress en weet steeds efficiënt te werken en de nodige prioriteiten te stellen.

De arbeidsvoorwaarden
Onze klant biedt een aantrekkelijkeverloning aangevuld met extralegale voordelenzoals maaltijdcheques, ecocheques en verzekeringen.

Over de organisatie
Je komt terecht in een internationalefirma met een topsfeerop de werkvloer. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen in een ondersteunende en dynamische omgeving. Verder zijn er verschillende doorgroeimogelijkhedenop termijn. De firma is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en er is parkeerplaats voorzien. Daarnaast kan je jouw uurrooster zelf inplannen dankzij de flexibele uren.

What you need to do know
Interesse in deze boeiende job? Solliciteer dan snel via onderstaande knop. Voor andere jobs binnen Hays Office Support kan je contact opnemen met Justine De Zutter van Hays Zaventem op 05.541.16.54 #1088369


biedt een aantrekkelijke verloning aangevuld met extralegale voordelen
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...