Loading ...

Job content

Je rol als Sales Advisor:
Deel uitmakend van een verkoopsteam in één van de H&M winkels, heb je een afwisselend takenpakket om de verkoop te optimaliseren.
Jij bent degene die de shoppingervaring van onze klanten rechtstreeks beïnvloedt door met de collecties te werken en een goede service te bieden!
Je belangrijkste verantwoordelijkheden:
  • Klanten: een goede directe en indirecte klantenservice bieden op de afdeling, aan de kassa¿s en in de paskamers
  • Kleding: presentatie en aanvulling van de kleding volgens de H&M richtlijnen, kennis van de producten en verkoopactiviteiten
  • Routines: werken aan de kassa¿s, de paskamers en in de stock waarbij altijd de routines en interne procedures gevolgd worden

Profil

Je profiel:
Je bent echt verkoopsgericht met een sterke zin voor service!
Je bent een echte teamplayer en in de omgang met je collega¿s kun je vlot communiceren en handel je op een eerlijke en directe manier.
Een hoge werkdruk schrikt je niet af en je bent dan ook polyvalent en altijd bereid om nieuwe informatie te ontdekken en in praktijk te brengen. Je dynamisme, je zin voor initiatief en je wil om altijd bij te leren zullen je zeker helpen in je ontwikkeling. Je ziet het: een interessante job die wel eens de start zou kunnen zijn van een boeiende carrière bij H&M!

Connaissances linguistiques

Nederlands : Goed
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...