Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Bedrijfsomschrijving

Wolters Kluwer biedt professionals in tal van sectoren gespecialiseerde informatie en technologische oplossingen aan en is een gevestigde waarde in de markt. Dit zijn oplossingen zoals informatie, software en trainingen die onze klanten helpen beslissingen te maken in hun dagelijkse praktijk en die hen toelaten hun werk efficiënt uit te voeren.

Als onderdeel van de wereldwijde groep Wolters Kluwer combineren we een grondige kennis van onze lokale markt met inzicht in wereldwijde tendensen en kunnen we permanent investeren in nieuwe technologieën. De aandelen van Wolters Kluwer staan genoteerd op de Euronext Amsterdam (WKL) en zijn eveneens opgenomen in de AEX- en Euronext 100-indexen. Het bedrijf telt 19.000 medewerkers in meer dan 40 landen.

Jobinhoud

Wolters Kluwer legt meer en meer haar focus op strategische online verkoop. Hiervoor werd binnen de afdeling Tax & Accounting een nieuw team opgericht: Customer Succes Team. Je bouwt, als pionier, mee de online verkoop verder uit van onze software producten. Via het web laat je klanten en prospecten kennismaken met de mogelijkheden van onze software en ondersteunt hen in het eerste gebruik van de software. Je klantenportefeuille bestaat uit KMO’s en Accountancy kantoren. Dankzij sterke klantencontacten slaag je erin om new business te ontwikkelen, de vooropgestelde targets te realiseren en het imago van Wolters Kluwer op een consistente manier uit te bouwen.

Specifiek voor schoolverlaters is dit een interessante opportuniteit omdat je de business en de saleswereld leert kennen en continu blijft bijleren, een mooie instapfunctie dus.

Je Takenpakket Ziet Eruit Als Volgt
 • Na een doorgedreven interne opleiding, benader je bezoekers van onze website telefonisch om hun behoefte in kaart te brengen. Op basis van het gesprek adviseer je hen een online demo of een bezoek van een accountmanager. Je registreert je acties in onze databank.
 • Je help de klant in de eerste stappen in het gebruik van de online tools. Je neemt de klant van A tot Z mee in zijn eerste gebruik van de online tools en schept zo een vertrouwensband met de klant.
 • Je volgt onze marketingacties op door gerichte callacties.
 • Je benadert potentiële klanten via telefonische prospectie. Daarnaast volg je leads op van je salescollega’s die de baan op zijn.
 • Je luistert zorgvuldig naar de behoeften van je prospecten. Je detecteert signalen en ontwikkelingen bij klanten m.b.t. specifieke salesacties, wish list productmodificaties, etc.
 • Je volgt dit alles administratief op tot in de puntjes. Je registreert alle klantencontacten en opportuniteiten in onze CRM database en verrijkt deze voortdurend.
 • Je leert continu bij m.b.t. onze producten en klanten en deelt deze kennis met je collega’s. Je verfijnt jouw commerciële aanpak en dat van het team steeds verder en deelt je ‘best practices’.
 • Je houdt de markt in de gaten en hebt oog voor de belangrijkste trends, concurrenten bedreigingen en opportuniteiten. Je geeft input voor toekomstige productontwikkelingen.
 • Met toegang tot Linked In Learning kan je op je eigen tempo je vaardigheden bijschaven en nuttige insights delen met je collega’s.
Je rapporteert aan de Manager, Sales & Business Development; je werkt vanuit Mechelen, Gent of Hasselt (mogelijkheid tot 60% thuiswerk).

Profiel
 • Je bent een energiek en positief iemand met een stevige drive. Je leert graag bij.
 • Je behaalde een bachelor Office of Bedrijfsmanagement, Marketing of Communicatiemanagement of bent gelijkwaardig door ervaring. Young graduates zijn absoluut welkom.
 • Basiskennis van boekhouding (uit het middelbaar, avondopleiding, on the job,…) is een grote troef.
 • Je legt graag telefonisch contacten met mensen; je professionele houding aan de telefoon maakt dat je makkelijk relaties opbouwt. Het is jouw doel om je klant een zo’n vlekkeloze mogelijke ervaring te geven in zijn eerste stappen met online tools.
 • Je zet de klant altijd op de eerste plaats en zorgt voor een piekfijne administratieve opvolging van ieder klantendossier. Je bent stressbestendig en werkt nauwkeurig en autonoom.
 • Kennis van Frans is een grote meerwaarde.
 • Je beheerst MS Office en hebt interesse in software.
 • Je bent volledig overtuigd dat digitalisatie en digitale producten de toekomst zijn.
Aanbod

Je krijgt de kans om actief mee te bouwen aan de online sales strategie en mee de krijtlijnen uit te zetten in deze nieuw gecreëerde functie. Je krijgt een doorgedreven interne opleiding over onze producten. Wolters Kluwer biedt je de kans om je commerciële ervaring uit te bouwen, en eventueel door te groeien; dit binnen een gedreven sales team. Naast een marktconforme verloning, aangevuld met tal van extralegale voordelen zoals groepsverzekering, een thuiswerkregeling, investeert Wolters Kluwer permanent in de groei en de competenties van zijn medewerkers en wil hen volop de kans geven zich te ontplooien. Ontdek meer troeven van Wolters Kluwer op https://www.wolterskluwer.com/nl-be.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...