Stagiair(e) HR

Compass

View: 90

Update day: 03-11-2023

Location: Diegem Flemish Brabant

Category: Health / Medical Care Doctors / Nurse

Industry:

Loading ...

Job content

Bedrijf
Compass Group is een van de belangrijkste spelers op de Belgische foodservice markt. Als cateringpartner in bedrijven, de gezondheidszorg en het onderwijs ligt onze focus op het leveren van kwalitatief maatwerk. Bijna 2000 werknemers geven dagelijks het beste van zichzelf en maken het verschil. De dynamiek en inzet van onze mensen vormen de drijfkracht van onze onderneming. Onze restaurantbezoekers kunnen dit elke dag opnieuw proeven en ervaren. Wij geloven in de combinatie van topkwaliteit en de emotie van een mooi bord.

Compass Group bouwt dag na dag aan zijn uitbreiding dankzij de kracht van zijn merken, de specialisatie van zijn activiteiten per sector, de motivatie en de competentie van zijn werknemers.

Compass Group hecht een groot belang aan de diversiteit binnen haar organisatie.
Wij nodigen dan ook allen uit om hun kandidatuur in te dienen, welke ook de origine, het geslacht, de leeftijd, de sexuele geaardheid, de fylosofische overtuiging of de graad van handicap weze.
Functiebeschrijving


Als stagiaire Recruitment, werk je nauw samen met onze Talent & Aquisition Manager om de wervingsactiviteiten van Compass Group te ondersteunen. Je krijgt de kans om praktische ervaring op te doen in het rekruteringsproces en te leren over verschillende aspecten van HR-management.


Taken en verantwoordelijkheden:

 • Vacatureplaatsing: Ondersteuning bieden bij het plaatsen van vacatures op diverse wervingsplatforms en de bedrijfswebsite.
 • CV-screening: Het screenen van ontvangen cv’s en het identificeren van gekwalificeerde kandidaten.
 • Sollicitatiebeheer: Het beheren van sollicitaties, het opvolgen van sollicitanten en het plannen van sollicitatiegesprekken.
 • Interviews: Assisteren bij het voorbereiden van sollicitatiegesprekken en het bijwonen van interviews om kandidaten te evalueren.
 • Onboarding: Ondersteunen bij het onboardingproces van nieuwe medewerkers, inclusief het verzamelen van vereiste documenten.
 • Communicatie: Contact onderhouden met kandidaten en interne belanghebbenden om een vlotte rekruteringservaring te waarborgen.
 • Overige taken: Assisteren bij HR-projecten en andere taken zoals toegewezen door het HR-team.

Profiel
 • Je bent een student(e) in de richting van HR Management, Personeelsbeheer, Arbeidspsychologie of een vergelijkbare opleiding.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Tweetaligheid is een plus
 • Goede organisatorische vaardigheden en oog voor detail.
 • Een proactieve en leergierige houding.

Wij bieden


Een dynamische en leerzame stage-ervaring in HR bij een toonaangevend bedrijf.De mogelijkheid om praktische ervaring op te doen in alle aspecten van het rekruteringsproces.Begeleiding en ondersteuning van ervaren HR-professionals.


Contact


Als je geïnteresseerd bent in deze stage stuur dan je cv en een motivatiebrief naar Stéphanie.Baccaert@compass-group.be Vermeld in je motivatiebrief waarom je geïnteresseerd bent in deze stage en wat je hoopt te bereiken tijdens je tijd bij ons.


We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en te ontdekken hoe je kunt bijdragen aan ons HR-team en onze rekruteringsinspanningen.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 18-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...