Job type: Onbepaalde duur

Loading ...

Job content

Werken bij Ter Beke? We vertellen je er graag alles over

Ter Beke is een innovatieve Belgische verse voedingsgroep, die een uitgebreid gamma kwalitatieve verse voedingsproducten en bijbehorende diensten commercialiseert in tal van Europese landen.

Vandaag zijn we vooral gespecialiseerd in productie en verkoop van fijne vleeswaren en vers bereide gerechten vanuit 12 industriële vestigingen in België, Nederland, Frankrijk, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Bij Ter Beke werken ongeveer 2.650 medewerkers. Ter Beke is sinds 1986 genoteerd op Euronext Brussel en realiseerde in 2020 een omzet van EUR 717.4 miljoen.

Ter Beke kent een cultuur van enthousiasme, vastberadenheid, drive, toewijding, passie en oprechtheid. In één woord samengevat, ZEAL, met als missie lekkere kwaliteitsproducten op elke eettafel brengen. Driven by the zeal for your everyday meal.

Meer weten over Ter Beke en werken-bij Ter Beke? Laat je dan alvast inspireren via ditfilmpje. Voor onze technische dienst zijn we op zoek naar een technieker.

Wat ga je doen als Storingstechnieker

Als storingstechnieker sta je, samen met collega’s, in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en onze nutsvoorzieningen. Na een grondige inwerkperiode bied je ondersteuning bij de realisatie van de vooropgestelde productiviteits- en kwaliteitsdoelstellingen van ons bedrijf:

 • Storingen in het machinepark en de nutsvoorzieningen los je snel en zelfstandig op. Tegelijk zorg je ervoor dat deze oplossingen voor de toekomst preventief geborgd worden;
 • Je werkt mee aan boeiende technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines), vaak samen met externe aannemers;
 • Als deskundige sta je mee in voor het preventief en curatief onderhoud;
 • Je zorgt steeds voor een correcte administratie zoals het registreren van problemen en hun oplossingen en het maken van instructies.

Waarmee versterk je ons team

 • Je genoot een hogere opleiding binnen een technische richting (bijv. elektromechanica) of bent gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt een goede kennis elektriciteit en mechanica. Via training-on-the-job vullen we jouw kennis aan en leren we je graag de knepen van het vak.
 • Aangezien we bijna de klok rond produceren, werk je in een 2-ploegenstelsel (afwisselend 5u-13u en 13u-21u), en in een permanentiesysteem.
 • Je houdt niet van half werk, neemt graag initiatief en bent stressbestendig.
 • Jouw leergierigheid, teamgerichtheid, flexibiliteit en oog voor veiligheid maken van jou een topcollega.

Wat bieden we je aan

 • Je krijgt een contract van Ter Beke en ontvangt een aantrekkelijk loonpakket inclusief extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering.
 • Daarbovenop word je uitgenodigd voor leuke initiatieven in het kader van happy & healthy @ Ter Beke en denken we samen na over acties rond veiligheid. Heb je goede tips en ideeën? Deze zijn zeker welkom!
 • Je krijgt de kans om veel bij te leren en jezelf te ontplooien. Je wordt begeleid en ondersteund door onze collega’s en we bieden je een opleidingstraject en groeipad aan op basis van je interesses en capaciteiten zodat je een expert wordt in je job.
 • Tot slot vinden we het vooral belangrijk dat je je thuis voelt in onze organisatie. Ter Beke is een stabiel bedrijf waar er een open en informele bedrijfscultuur heerst, we zijn trots op wat we doen, delen successen en werken graag samen.
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...