Loading ...

Job content

Als System Engineer UC ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuurbij B2B klanten. Je staat in voor onze technische oplossingen op vlak van Unified Communications. Je hebt al relevante ervaring met het beheer en de implementatie van Microsoft Teams, Yealink of gelijkaardige oplossingen. Hiervoor werk je ongeveer 70% van je tijd bij klanten en 30% vanop kantoor. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseerthen samen met de Accountmanager en presales met betrekking tot optimalisatie in zijn ICT park met de focus op Unified Communications. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de projectmanager. Je rapporteert aan de Operations Director.

Profil

  • Je kan reeds terugblikken op minimum 2 jaar relevante ervaring in een gelijkaardige jobwaardoor je vertrouwd bent met zowel installaties als configuraties en beheer van bovenstaande oplossingen.
  • Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en een doorgedreven expertise in systeembeheer, Unified Communications / SIP en netwerken.
  • Ervaring met SBC¿szijn een pluspunt.
  • Je koppelt je inlevingsvermogen aan een behoorlijke dosis resultaatsgerichtheid. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig.
  • Je bent besluitvaardig, diplomatisch ingesteld, hebt oog voor procesoptimalisatie. Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid.
  • Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe tendensen binnen het vakgebied.
  • Nederlands en Engels schrijf en spreek je vlot. Kennis van Frans? Dat is een mooie plus!

Connaissances linguistiques

Frans : Enige
Nederlands : Goed
Engels : Middelmatige
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...