Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Je verantwoordelijkheden
  • Je leidt een team van arbeiders (en logistieke bediende(n)), motiveert hen en voert individuele gesprekken (motiveren, feedback geven, evalueren, bijsturen,…)
  • Je onthaalt nieuwe medewerkers, coördineert de vlotte integratie en speelt een proactieve rol in de ontwikkeling van de medewerkers.
  • Je maakt een efficiënte en kostenbewuste planning op.
  • Je volgt de KPI’s van het team op, analyseert deze en stelt actieplannen op indien nodig.
  • Je waakt over de correcte toepassing van alle bestaande operationele en ondersteunende processen (zoals bv. veiligheid, hygiëne, …), stelt deze op continue basis in vraag en werkt actief mee aan verbeteringsprojecten.
  • Je communiceert met het eigen team, met andere teams binnen jouw DC, met andere departementen (bv. Aankoop, Export, …) en met externe partners (bv. leveranciers,…)
  • Je onderhoudt constructieve informele contacten met de sociale partners.
Je profiel

Je bent een échte people manager.

Je houdt ervan om in interactie te gaan met andere mensen en bent in staat om op een constructieve manier oplossingen te vinden bij conflicten.

Je bent een teamplayer en je neemt graag de nodige initiatieven.

Bij onvoorziene omstandigheden ben je creatief in het zoeken naar oplossingen en dit steeds in samenspraak met de andere teamleden.

Je hebt een zeer goede kennis Nederlands en Frans.

Gelet op het belang van de continuïteit dien je je prestaties bij voorkeur te verrichten op voltijdse basis (36u/week).

Je bent bereid te werken in volgend uurrooster: Van 12u32 tot en met 20u00.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskortingin de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize!
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...