Teamleader productie (M/V)

Actief Interim

View: 104

Update day: 31-10-2023

Location: Oostkamp West Flanders

Category: Production / Operation

Industry: HR personeel

Loading ...

Job content

Voor een bedrijf in Oostkamp zijn wij op zoek naar een Teamleader binnen de productie (M/V)Je leidt een groep productiemedewerkers die in meerdere shifts, in een job-shop omgeving met kleine lot groottes, op verspanende machines (draaien, frezen, slijpen) werken.Je focust op ‘veiligheid’ en ‘kwaliteit’, het gewicht (tot 5 ton) en de nauwkeurigheid (tot 5µm) van onze producten laten niet toe om daarin risico’s te nemen.Je motiveert je team, je slaagt erin om deze mensen met jarenlange ervaring elke dag het beste van zichzelf te laten geven en cultiveert een cultuur van continu verbeteren.Je ben het eerste aanspreekpunt voor (technische) vragen, je assisteert je medewerkers bij het oplossen van problemen en/of betrekt hierin meer gespecialiseerde collega’s.Je werkt nauw samen met de planningsafdeling, zij bepalen de afwerkingsvolgorde, je zorgt ervoor dat je teamleden hun opdrachten, voor de productiestart (SMED), maximaal voorbereiden en de verwachte deadlines realiseren.Je volgt de prestaties van je teamleden dagelijks op (o.a. a.d.h.v. data die door het ERP-pakket wordt gegenereerd) en rapporteert de resultaten aan de productiemanager. Je zorgt er ook voor dat iedereen zich aan de geldende afspraken houdt (o.a. rookbeleid, veiligheidsbeleid, ...).Je organiseert de uitvoering van het preventief onderhoud, je past 5S-principes toe.

Wat wij van jou vragen:
Je behaalde een bachelor diploma en je hebt enkele jaren relevante werkervaring.Je bent gepassioneerd door metaalverwerking en verspanende technieken. Je kan vlot overweg met technische tekeningen.Je hebt een zeer goede kennis Nederlands.

Wat wij jou bieden:
Een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in een internationaal, technologisch hoogstaand bedrijfJe werkt in dagfunctieEen aantrekkelijk salaris volgens je ervaring, aangevuld met extra legale voordelen.Een dynamisch team en een collegiale en flexibele bedrijfscultuurInteresse in deze vacature? Contacteer dan snel Actief Interim Oostkamp op 050 14 08 20 of mail naar actief.oostkamp@actief.be

Loading ...
Loading ...

Deadline: 15-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...