Technieker Rollend Materieel

Accent

View: 138

Update day: 25-09-2023

Location: Geel Antwerp

Category: Finance / Bank / Stock

Industry: HR personeel

Loading ...

Job content

Onze klant focust zich bewust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten. Dit gaat van algemene verbouwingen tot riooltechnieken, van glas-in-loodrestauratie tot asbestsanering. Het bedrijf houdt vakmanschap onder eigen vleugels. Alle nodige kennis rond de nicheactiviteiten brengen en houden zo veel mogelijk in eigen huis. Ze investeert resoluut in de verdere uitbouw van haar knowhow. Uiteindelijk maken gemotiveerde en betrokken mensen het verschil. Motto: "Ons menselijk kapitaal is onze grootste toegevoegde waarde." Uitdagende werken die ambachtelijke kennis vragen, zijn een kolfje naar hun hand. Bij onze klant kenmerken bouwkundigen en vakmannen zich als:

 • Betrouwbaar: Je zet graag je schouders onder je opdracht, neemt verantwoordelijkheid op en gaat voor kwaliteit.
 • Wendbaar: Je houdt van uitdagende projecten en gevarieerde opdrachten. Je schrikt niet terug van het avontuur en de verrassing die met renovatie samenhangen.
 • Inventief: Je zoekt een prikkelende job waarin je oplossingsvermogen nodig is. Je werkt graag in team met verschillende specialiteiten en persoonlijkheden.
 • No-nonsense: Je zoekt een job in een dynamisch bedrijf waar actie voorop staat. Je pakt de zaken aan en wil vooruit .


Functiebeschrijving
Als technieker sta je in voor het onderhoud van het machinepark van een bouwbedrijf. De machines die je zal onderhouden zijn machines met dieselmotoren, stroomgroepen, betonpompen, hoogwerkers, bobcats, graafkranen, ... Naast het onderhoud gebeuren kleine herstellingen ook in eigen atelier. Voor grote herstellingen gaan de machines naar de fabrikant. Indien je ook kennis hebt van automechanica kan je ook ingezet worden voor het onderhoud van de camionetten. Je zal werken in het atelier in Geel. Je start elke dat om 8 uur en werkt tot 16u45. Op vrijdag werk je tot 15u30. Indien nodig ga je naar de werf om ter plaatse een interventie te doen.

Functie-eisen
Je bent in het bezit van een diploma elektro-mechanica en hebt reeds een aantal jaar ervaring als technieker. Je hebt kennis van elektromechanica, elektriciteit, hydraulica en pneumatica. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Je kan zelfstandig werken en neemt initiatief.

Arbeidsvoorwaarden
Voor wat hoort wat. In ruil voor jouw vakmanschap krijg je:
 • Een goed loon, altijd op tijd betaald.
 • Een maaltijdcheque van 6.5€ per gewerkte dag.
 • Steeds het juiste materiaal en machines.
 • De werkkledij die je nodig hebt.
 • De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.
En wat is nog belangrijk:
 • Onze klant is een financieel gezond bedrijf.
 • Werkzekerheid gegarandeerd
Loading ...
Loading ...

Deadline: 09-11-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...