Loading ...

Job content

Bouwtechnische achtergrond en commercieel aangelegd? Dit is misschien jouw volgende carrièremove!
Onze klant is een belangrijke speler op vlak van regenwatermanagement, afvalwatermanagement en alles wat er mee te maken heeft. Ze ontwerpen en produceren ook betonnen constructies voor waterzuivering, riolering en regenputten. Samen met dit bedrijf uit Limburg zoeken we vanuit Hays Construction een vertegenwoordiger voor West-Vlaanderen.

Bouwkundig diploma en voeling met riolering

Kennis Autocad

Advies & verkoop West-Vlaanderen

Je bent een spilfiguur tussen het bedrijf en de klant, dat gaat van een aannemer grondwerken over projectontwikkelaars, architecten en sociale huisvestingsmaatschappijen tot gemeentebesturen. Je contacteert hen (soms krijg je leads door, evengoed zoek je zelf waar je nog kan prospecteren), bezoekt hen en probeert een langetermijnrelatie op te bouwen. Na een intensieve opleiding geef je passend advies over de producten en oplossingen, maak je een offerte voor de potentiële klant en volg je die nadien ook zelf goed op. Er zijn mensen die ontwerpen, maar indien nodig teken je ook zelf riolering uit. Je volgt de marktontwikkelingen goed op, polst naar de behoeften in de markt en formuleert voorstellen ter verbetering van de productoplossingen. Je levert ook een bijdrage aan de commerciële en marketingstrategie.

Voor deze vacature zoeken we iemand met een bouwkundig diploma, bachelor of master, en bij voorkeur ook al enkele jaren ervaring in de technische verkoop en/of riolering. Je bent uiteraard communicatief genoeg daarbij, om potentiële klanten te overtuigen. In het ideale geval breng je zelf al een netwerk mee, maar uiteraard kan je dit hier ook uitbouwen. Je hebt een héél goede kennis Nederlands; een goede kennis Frans is een pluspunt. Je moet plannen kunnen lezen en een basiskennis tekenen in Autocad is wenselijk. Wanneer een aannemer een bouwplan open legt, kan je op basis daarvan advies geven en meedenken.

Dit bedrijf biedt je een grondige opleiding aan van drie maanden in Limburg, maar men regelt een hotel. Nadien ga je éénmaal per twee weken naar Limburg voor rapportage en een vergadering. Je bent verantwoordelijk voor de regio West-Vlaanderen en krijgt een autonome functie. Uiteraard werken ze met bepaalde targets; het blijft een commerciële omgeving.

Bouwtechnische achtergrond en commercieel aangelegd? Zie je jezelf in bovenstaande job passen? Neem dan snel contact op met Jonas Deschamps van Hays Construction Kortrijk. Solliciteer online of bel op het nummer 0498/ 17 66 79. #1074415

Bespreekbaar
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...