Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Ben je een ervaren en technisch sterke bediende?Ben je een dynamische persoonlijkheid, die over sterke communicatieve en commerciële vaardigheden beschikt?Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Veurne?Laat het ons weten en solliciteer nu!Jouw Functie
  • De commerciële service voor de installatiemarkt staat in jouw job centraal. Je informeert en ondersteunt de klanten bij zowel technische als logistieke vragen. Je wordt het eerste aanspreekpunt voor Nederland.
  • Samen met je collega’s sta je in voor de commerciële opvolging van de markt.
  • Je bent het vaste aanspreekpunt voor de toegewezen installateurs/dealers, daarnaast werk je nauw samen met je collega’s op de baan.
  • Je adviseert klanten rond de meest gunstige projectoplossingen uit het productgamma, en ondersteunt hen met raad en daad.
  • Je bent nauwkeurig bij de administratieve afhandeling in het CRM-pakket.
  • Je helpt vanuit je functie mee met het uitbouwen van de naambekendheid van onze klant in de installatiewereld.
Profiel
  • Je hebt een technische opleiding (bachelor niveau) of je hebt gelijkwaardige werkervaring.
  • Je spreekt, leest en schrijft vlot Nederlands.
  • Verder ben je een dynamische persoonlijkheid, die over sterke communicatieve en commerciële vaardigheden beschikt.
  • Jouw flexibele en klantgerichte houding zorgen ervoor dat de installateur jou als centrale contactpersoon ziet binnen de organisatie.
AanbodJe maakt deel uit van een tof, gedreven en dynamisch team.Een innoverend bedrijf in volle internationale expansie.Je krijgt een competitief salarispakket aangepast aan jouw kennis, competenties en ervaring en ruimte om jezelf verder professioneel te ontwikkelen.Filevrije locatie.Onze klant investeer volop in nieuwe energieneutrale kantoorgebouwen.Leuke events: summerdrink, teambuilding, nieuwjaarsreceptie, kerstdrink, enz.Naast 20 wettelijke vakantiedagen, heb je recht op 9 ADV-dagen.Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren via de sollicitatieknop!Vragen? Irina Jung helpt je graag verder. Per telefoon op 058/31 44 22 of via mail veurne.137@adecco.be.Is dit jobvoorstel niet helemaal wat je zoekt? Wij gaan graag het gesprek met je aan om je op maat te begeleiden naar die nieuwe uitdaging!Tip: Solliciteren = wees voorbereid. Ga naar de website van Adecco: www.adecco.be en klik op de link ‘sollicitatietips’ waar je tips kan terugvinden maar ook je persoonlijke coaching map kan aanmaken. Of waar je alsnog op zoek kan gaan naar andere vacatures.Veel succes en hopelijk tot binnenkort!
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...