Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Functieomschrijving

Ben jij de Customer Service Advisor die ons te gekke team in Sint-Truiden & Brussel wil versterken? Lees dan snel verder! Voor een bredere waaier aan Vaillant/Beluxklanten is er nog een plek voor een energieke Customer Service Advisor.

Als Customer Service Advisor ontvang jij verschillende soorten inkomende oproepen van klanten. Dit kan gaan van energiebesparingen tot onderhoud en herstellingen van de ketels, verwarmingssystemen, boilers, etc. Je biedt kwalitatieve, duurzame en milieuvriendelijke oplossingen voor verwarming, koeling en warm water. Je kan het je wel inbeelden. . Elke binnenkomende oproep is een verassing! Aan jou de taak om erachter te komen wat de klant nodig heeft.

Eens de vraag van de klant beantwoord is, zorg jij voor een correcte administratieve afhandeling van het dossier. Mede door de interne opleiding weet jij perfect welk dossier, welke afhandeling nodig heeft.

Jouw job zal nooit saai worden. Want jij werkt om de 2 weken, 2 dagen in het hoofdkantoor in Brussel! Zo heb krijg jij een connecetiemet beide kantoren.

Profiel

Onze Nieuwe Customer Service Advisor Is Bij Voorkeur
  • Enorm empathisch! Geen enkele vraag is voor jou te veel. En door jouw inlevingsvermogen geef je elke klant een goed gevoel.
  • Een spraakwaterval. Met jouw enthousiasme kan je met elke klant een tof gesprek aanknopen. Daarbij doe jij dit feilloos in het Nederlands (geschreven & mondeling).
  • Een handige harry met computers. Jij hebt wel vaker gewerkt met 2 schermen. Termen als Excell, Outlook & Chrome zijn voor jou niet onbekend.
Aanbod

Voor jouw engagement als Customer Service Advisor krijg je heel wat terug:
  • Interne, betaalde opleiding en coaching tijdens jouw tewerkstelling. Door de continue opvolging kan je alle kansen binnen het bedrijf grijpen.
  • Mooie werklocatie in Sint-Truiden & Brussel (5 dagen in Sint-Truiden, 2 dagen om de 2 weken in Brussel bij de klant zelf waar je ook een vergoeding voor krijgt)
  • Werkuren: maandag tot vrijdag : tussen 9-17u en 1 zaterdag / maand tussen 10-15u
  • Marktconform loon aangevuld met maaltijdcheques na 6 maanden.
  • Hoge vergoeding voor het uitzonderlijk traject naar Brussel van 0,35 cent per kilometer.
  • Een hoop FUN! Callexcell is een bedrijf dat de collega’s graag verwent. Zeg maar hallo aan aan alle feestjes, festivals & geschenkmanden.
Bedrijfsinfo

‘Not another contact center’ is dé slogan van Callexcell. Sinds 2009 verzorgen zij de sales- en service klantencontacten 24/7 via de kanalen van hun klanten (telefoon, email, chat, sociale media). Daarnaast denkt Callexcell graag mee met hun klanten en bieden zij een end-to-end customer experience aan.

Callexcell biedt jou als werknemer een dynamische en hedendaagse werkomgeving. Je krijgt volop kansen om je competenties verder te ontwikkelen en mogelijkheden om door te groeien. Er heerst een open werksfeer bij Callexcell waarbij transparantie en dialoog centraal staan. Het hoofdkantoor is gelegen te Sint-Truiden, in een commercieel centrum in een filevrije omgeving op wandelafstand van het station van Sint-Truiden. Naast de vestiging in Sint-Truiden hebben zij ook sites in Luik, Maastricht, Aartselaar, Haasrode en Turnhout. Bovendien geniet je als werknemer van talloze voordelen zoals wekelijks vers fruit op de vloer, gratis koffie, een jaarthema met events en activiteiten en nog veel meer!

Alle Start People jobs op www.startpeople.be
Loading ...
Loading ...

Deadline: 05-04-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...