Loading ...

Job content

Wil jij graag deel uitmaken van een internationaal bedrijf met opstartende site in België en deze mee vorm geven?
Heb jij een stevige achtergrond in de boekhouding?

Onze klant zal gevestigd zijn in Grimbergen en is marktleider op het gebied van de ontwikkeling, productie en verkoop van aandrijvingen en regelkleppen voor klimaatinstallaties.
Samen met hen zijn wij op zoek naar gemotiveerde collega’s om samen een efficiënt team te vormen.

Verantwoordelijke boekhouding:

In deze functie ben je hoofdverantwoordelijk voor de gehele financiële administratie en de hierbij behorende financiële rapportering aan het hoofdkantoor in Zwitserland. Daarnaast ben je in staat om ondersteuning te bieden aan de collega’s en aan de Managing Director van de vestiging.

Jouw verantwoordelijkheden:
  • Het verzorgen van de gehele financiële administratie (activa-boekhouding, P&L analyse, budgetprognose en bewaking van salarisadministratie in samenwerking met een externe partner, afstemmingen).
  • Je bent de schakel tussen het hoofdkantoor (Zwitserland) Group Finance, Group Accounting en Group Treasury en de vestiging Vaassen.
  • Ondersteuning van de ontwikkeling van hoofdkantoorprocedures en het uitrollen van nieuwe financiële projecten binnen de organisatie.
  • Zorg dragen voor de naleving van de normen van de groep, IFRS, lokale regelgeving en je kunt eventuele verschillen transparant en begrijpelijk maken.
  • Interne en externe audits ondersteunen en zorg dragen voor de kwaliteit van de rapportages en financiële processen.
  • Verantwoordelijk voor het cashflowmanagement.
  • Het organiseren en beheren van contracten en overeenkomsten, o.a. verzekeringen en pensioenen.
  • Het opstellen van maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financial statements en bijbehorende rapportages.
- Verwerken en aanleveren van BTW- en loonaangiften.
  • Toezien op een correcte verwerking van de salarisadministratie en verwerking in SAP.
  • Je bent ook verantwoordelijk voor alle personeelsgebonden verplichtingen (Human Resources).

Kortom: Je bent het aanspreekpunt op financieel gebied en wordt actief betrokken bij de groei van de organisatie, waarbij je mee praat en denkt over de richting waarin de organisatie in de komende jaren gaat bewegen.

Profiel

Ben jij een vlot, enthousiast en accuraat persoon met een hands-on mentaliteit, die ook nog eens vlot kan schakelen en het overzicht kan bewaren? Ben je iemand die veel vrijheid en verantwoordelijkheid aan kan? Krijg jij er energie van om in een dynamische, innovatieve omgeving binnen een internationale organisatie met korte lijnen te werken?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je hebt een afgeronde financiële opleiding, aangevuld met relevante werkervaring binnen een internationale organisatie. Je bent bekend met lokale en internationale rapporteringsstandaarden zoals IFRS en hebt ervaring met compliance en bijbehorende controles. Je beheerst de Engelse taal vloeiend in woord en geschrift, en daarnaast heb je een goede kennis van het Nederlands of Frans. Kennis van het Duits is een pluspunt. Ook kennis van SAP is een pluspunt.

Aanbod

Je komt terecht in een aangename familiale werksfeer, waarbij collegialiteit en klantgerichtheid kernwaarden zijn. Je kan het opstartend team mee vorm geven en eigen inbreng wordt dus enorm geapprecieerd.

Je ontvangt een salaris in lijn met jouw kennis en ervaring, aangevuld met een bonusregeling, maaltijdcheques, DKV en groepsverzekering!
Loading ...
Loading ...

Deadline: 09-11-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...