Verkoopmedewerker Slagerij (voltijds/deeltijds) - Knokke

Food Talents

View: 79

Update day: 20-11-2023

Location: West Flanders

Category: Sales

Industry:

Salary: €13,50 an hour

Loading ...

Job content

Introductie

Wil jij in een brandschone moderne werkomgeving werken waar het vlees rechtstreeks vanuit het slachthuis toekomt? Wil jij als winkelbediende elke zondag vrij zijn en weet jij wel wat doen met 6 weken verlof per jaar? Wij houden jou geen worstje voor want bij ons is het gras altijd groener, het vlees altijd malser en de sfeer altijd gezelliger!


In onze slagerij staat prijs-kwaliteit, versheid en een vriendelijke bediening op 1. Wij werken bijna uitsluitend met vlees van bij ons en daar zijn wij fier op. Onze rumsteaks hebben de lekkerste marinade en onze kippenlapjes zijn zo krokant dat je ze hoort kraken. En vergeet onze americain en barbecueworsten niet, die is zo artisanaal bereid dat je het vakmanschap proeft.


Jouw 2 collega beenhouwers maken alles lekker vers en samen met jouw 3 collega’s bedienen jullie jullie klanten op hun wenken.

Jobomschrijving

Je snijdt de charcuterie vers af en je schept de salades in een potje. Vers vlees en traiteurgerechten verpak jij lekvrij zodat alles perfect thuis aankomt.


Je presenteert alles smakelijk in onze knappe toog.


Bij extra vragen of nood aan smaakadvies, sta jij jouw klanten bij! Onze lekkere recepten geef je gratis ter inspiratie mee!


Is het iets rustiger? Dan help jij jouw collega’s in de beenhouwerij door o.a. chipolata’s te rollen, loze vinken en cordon bleus te maken en vlees zoals hamburgers mooi af te werken.


Jij bent de sfeermaker in onze winkel die onze klanten niet enkel met het lekkerste vlees naar huis stuurt maar ook met een goed humeur!


Wanneer werk jij?


Jouw werkuren kunnen vallen tussen 8 uur en 19 uur. Jouw specifieke uurrooster bekijken we samen maar meestal hebben we standaard shiften tussen 11-19 uur of tussen 8-16 uur.


Zondagen zijn om te zonnen of om te rusten want dan ben je zo vrij als een vogel.

Profiel

 • Je hebt ervaring in de verkoop van voeding.
 • Je kan werken tussen 8 uur en 19 uur.

Aanbod

 • Jouw loon is afhankelijk van jouw ervaring (denk richting 12 à 13.5 euro/ uur).
 • Bij ons moet je niet op je honger te blijven zitten want wij geven jou maaltijdcheques van 7 euro per volledig gewerkte dag.
 • Surplus kan je rekenen op een stevige kilometervergoeding van 0.25 euro/ km heen én terug en een kledijvergoeding van 0.79 euro/dag.
 • Meer en later werken? Dat is kassa-kassa! Na 18u30 krijg je een verloning van 120%. Overuren betalen wij uit aan 150%.
 • Bij ons moet je niet werken als een kip zonder kop want wij proberen in jouw uurrooster zoveel mogelijk rekening te houden met jouw privéleven. Sowieso ben je elke zondag vrij.
 • Jij mag jouw 6 weken (!) vakantie vrij inplannen want wij hebben geen collectieve sluiting.
 • Werk je op zaterdag? Dan zit de sfeer er dubbel en dik in en voorzien wij geregeld koffiekoeken of iets extra.
 • Je komt terecht in een propere en moderne werkomgeving waar we jou voorzien van een knappe werkoutfit.
 • Bij ons is er een gezellige familiale teamsfeer waar het welzijn van de collega’s voorop komt. We zorgen voor een goede begeleiding op de werkvloer en op tijd en stond ontvang je een uitnodiging voor een teambuilding.
 • Na een positieve proefperiode krijg je een smakelijke personeelskorting.
 • Dankzij onze bijscholingen kan blijven groeien en bloeien. Wil jij op termijn weten wat jouw doorgroeimogelijkheden zijn? Dan bekijken we deze graag samen!


Smaakt dit naar meer? Grijp dan de koe bij de horens en solliciteer zo snel mogelijk door jouw cv door te sturen naar arnaud.mottrie@foodtalents.be .


Je kan rekenen op feedback binnen de 2 werkdagen. Na een positief gesprek, plannen we zo snel mogelijk een proefdag in.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 20-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...