Loading ...

Job content

In onze 28 winkels en onze webshop kopen klanten niet enkel producten. Ze kopen er ook plezier. Het plezier van een fijne tv-avond, een heerlijke espresso of een pak likes op hun selfie. Aan jou om het voor hen nog leuker te maken. Met het beste advies, de juiste toestellen en de strafste service.

Ook voor jou als collega maken we het leuker. Je werkt autonoom, maar staat er niet alleen voor. Ons professioneel en plezant team apprecieert jouw inbreng, én je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen. Daarbovenop word je er nog voor betaald ook. Jawadde dadde!


Vergeet het klassieke “Hoe kan ik u helpen?” Jij vraagt liever: “Hoe kan ik jouw leven nog leuker maken met het juiste product of de juiste service?” Je bent actief aanwezig op de winkelvloer. Je deelt met plezier je passie voor jouw specialiteit. Zo zorg je voor een optimale verkoop, waar zowel onze klanten als de winkel van profiteren. Verder volg je de evolutie van je assortiment op de voet en signaleer je lacunes. Je test toestellen, stelt producten voor en geeft klanten raad over het gebruik ervan. Samen met je collega’s sta je in voor een aantrekkelijke presentatie. Tot slot volg je het aanbod administratief op (verkoop- en bestelbon, levensloop van producten, promoacties …).


Je bent in de eerste plaats een fijne collega om mee samen te werken. Maar daarnaast heb je nog een pak andere kwaliteiten:


  • Je hebt reeds een eerste verkoopservaring en minstens een sterke affiniteit met TV’s & audio apparaten (en daar getuigen je CV en hobby’s ook van!).

  • Jij bent inventief en helpt graag mensen beslissen over soms toch wel héél belangrijke aankopen: je hebt dus een luisterend oor en weet probleemstellingen of vragen overtuigend te vertalen in gepaste oplossingen.

  • Je bent een flexibele, stressbestendige en enthousiaste teamplayer die bereid is tot zaterdagwerk.

  • Dankzij je verantwoordelijkheidszin kun je zowel in team als autonoom uitstekend functioneren.

  • Spreek je een mondje talen dan is dit mooi meegenomen.


Interesse?

Leuker kunnen we het solliciteren niet maken, wel makkelijker.

  • Via mail:

Stuur je cv en motivatie naar careersbelgium@media-saturn.com en wij contacteren je voor een kennismaking.

  • Via onze jobsite

Surf naar https://www.mediamarkt.be/nl/shop/vacatures.html en laad je cv op. Wij contacteren je nadien voor een kennismaking.

Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...