Position: Associate

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

GROUP DEPRE (www.groupdepre.be)is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders, de hobbyvoeding en petfood. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 450 personen verspreid over 7 productievestigingen in België, Nederland en Frankrijk behoort Group Depre tot de top in West-Europa.

De droge honden- en kattenvoeding wordt geproduceerd in de fabrieken te Oostende (Fides Petfood) en Longue-Jumelle in Frankrijk (ATM Petfood). Dit gebeurt zowel onder eigen merk of op maat gemaakt voor klanten in de Europese distributiesector van supermarkten en ketens van speciaalzaken voor dier en tuin. Dankzij een modern en flexibel productieapparaat, kunnen de nieuwste technologieën gebruikt worden wat resulteert in producten die aan de hoogste kwaliteitsnormen beantwoorden. Wij zoeken een verpakkingscoördinator met talent voor plannen, organiseren en negotiëren Als Verpakkingscoördinator werk je voor beide afdelingen, je doet dit vanuit Oostende, met occasionele verplaatsingen naar Frankrijk.

Je bent de eindverantwoordelijke voor het verpakkingsmateriaal binnen de activiteit Dog- & Catfood van Group Depre.

Je volgt de stockniveaus van verpakking op voor de 2 productiesites waarvan 1 in Oostende en 1 in Longue-Jumelle (Frankrijk). Je bestelt met akkoord van onze klanten en verkopers de nodige herdrukken. Hierna volg je de leverdatum op en stuur je bij waar nodig. Je rapporteert met regelmaat de stocklevels naar klanten.

Je coördineert ook nieuwe verpakkingsprojecten: je inventariseert de wensen van de klant, zoekt de juiste verpakkingsoplossing, berekent de prijzen, bepaalt de bestelhoeveelheden met het oog op kostprijsoptimalisatie en je stelt een tijdslijn op. In deze projecten werk je nauw samen met onze leveranciers, klanten, commerciële medewerkers, designbureaus, de afdelingen kwaliteit, nutritie en productie.

Bij nieuwe projecten zorg je voor de juiste input en het inplannen van voorafgaande testen in functie van maakbaarheid, productie output en op vlak van kwaliteit. Je onderhoudt de algemene verpakkingsdatabase. Waar mogelijk probeer je te optimaliseren en te standaardiseren. Je wordt dé expert van alle technische mogelijkheden in verpakking. Type zak, recycleerbaarheid, sluitingen, materialen, diktes, … en volgt de trends in de markt. Je verdiept je mee in duurzaamheid.

Daarnaast zorg je voor ondersteuning in sales & marketing op vlak van prijslijsten, e-commerce, social media, productfolders, etc. Je rapporteert aan de Sales Director.

Wie zoeken we ?

  • Je hebt een master in een economische of wetenschappelijke richting. Schoolverlaters zijn ook welkom !
  • Je bent gestructureerd en hebt aandacht voor details.
  • Je bent goed in plannen en organiseren en behoudt het overzicht op de voortgang van de projecten.
  • Je hebt een goed cijfermatig inzicht.
  • Je durft te onderhandelen en weet vlot met klanten om te gaan.
  • Je bent een teamplayer en betrekt collega’s tijdig in de projecten.
  • Je denkt in oplossingen in plaats van in problemen en kunt anticiperen.
  • Je drukt je vlot uit in het Nederlands en Engels, zowel gesproken als geschreven. Kennis Frans is een absolute troef.
  • Je bent goed in Excel en kunt vlot overweg met data en systemen.

Wat krijg je hiervoor ?

Wij bieden een uitdagende brede rol aan waarbij je samenwerkt met diverse afdelingen binnen de organisatie. Zo krijg je een helicopterview over alle afdelingen heen. Je hebt nationale en internationale klanten- en leverancierscontacten. Na de inwerkperiode krijg je autonomie in je job. We hebben binnen onze organisatie oog voor talent en zetten daar voldoende uitdaging tegenover. We investeren in onze talenten omdat we duurzame tewerkstelling belangrijk vinden. Wij bieden een correct salaris aangevuld met een uitgebreid pakket extralegale voordelen. Je komt terecht in een hecht en gedreven team waar naast het werk ook ruimte is voor sociale events.

Interesse ?

Solliciteer via jobs.groupdepre.com/nl Wij behandelen enkel CV’s van kandidaten die rechtstreeks bij ons solliciteren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Els Van Acker, HR Directeur, op 0475/516354.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...