Loading ...

Job content

FUNCTIE

Als verpleegkundige in de thuiszorg bij Wit Gele Kruis, kom je terecht in een zelfsturend team waar je samen met je teamleden instaat voor de dagelijkse, praktische organisatie en uitvoering van de zorgvragen in jullie regio.

Je staat in voor de intake bij nieuwe zorgvragers en volgt deze patiënten op tot de zorgvraag stopt.

Als coördinator van de zorgvraag bij de patiënt sta je niet enkel in voor het uitvoeren van de kwalitatieve, verpleegkundige handelingen maar ben je ook de spilfiguur tussen patiënt, mantelzorgers, huisartsen en jouw team. Op deze manier ben je betrokken bij alle stappen in de zorg.


Je organiseert met je collega’s overlegmomenten om je patiënten te bespreken, maar ook om de patiëntenplanning aan te passen ifv stijgen of dalen van het werk, bespreken patiëntensituaties, verlofplanning op te maken, enz.

  PROFIEL

  Graduaat of bachelor verpleegkunde

  Rijbewijs B

  Verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit

  Teamspeler

  Vlotte communicator


   

  AANBOD

  Een boeiende en gevarieerde functie (type zorgen, zorgvragers, duur van de zorgen…) in een moderne en flexibele organisatie met een historiek.

  Ondersteuning in je dagdagelijkse werken door een teamcoach en een team aan gespecialiseerde verpleegkundigen en tevens de kans om je steeds verder te ontplooien.


  De mogelijkheid om te werken in een zelfsturend team met een grote betrokkenheid en de mogelijkheid om meer impact te hebben op je eigen werk.


  Verloning volgens IFIC-barema’s met toeslagen voor weekends, feestdagen, avonden… , bedrijfswagen, GSM, maaltijdcheques, groepsverzekering, voordelenplatform en de mogelijkheid tot hospitalisatieverzekering.

  Vragen? Sofie Bauwens - HR Business Partners 09/235.85.30

  Loading ...
  Loading ...

  Click to apply for free candidate

  Apply

  Loading ...
  Loading ...

  SIMILAR JOBS

  Loading ...
  Loading ...