Loading ...

Job content

Bedrijf


Vitaz staat voor 3.079 medewerkers en 323 artsen op 6 verschillende locaties in Sint-Niklaas, Temse, Hamme, Beveren, Sint-Gillis-Waas en Lokeren met 971 erkende bedden. We zetten als dynamisch ziekenhuis in op een top kwalitatief en uitgebreid zorgaanbod waarbij de patiënt centraal staat.

Als grootste werkgever van het Waasland zetten we in op een innovatieve werkomgeving met tal van nieuwe projecten. Zo proberen we de ruimte te bieden aan de medewerkers om verder te groeien en zichzelf te ontwikkelen.
Daarnaast zijn we een organisatie die zorg draagt voor zijn medewerkers en die de mogelijkheid geeft om de juiste balans te vinden tussen professioneel en privéleven.

De open en eerlijke communicatie binnen het team draagt bij aan de teamspirit, gepassioneerde professionals die vlot samenwerken en van elkaar leren.

Bekijk hier onze rekruteringsfilm, want beelden zeggen soms meer dan woorden!


Functiebeschrijving


Voor onze gespecialiseerde afdeling psychogeriatrie ’De Waaier’- campus Beveren, zoeken we een enthousiaste verpleegkundige voor de nachtmet een hart voor degeriatrische patiënt met dementie. Je krijgt de kans om mee te werken aan een unieke aanpak voor personen met dementie, waarbij tijdvoor de oudere zorgvrager centraal staat. Vitaz is één van de weinige ziekenhuizen in Vlaanderen die dit aanbiedt.

We richten ons op de oudere zorgvrager met een gediagnosticeerd dementieel beeld, waarbijgedragsveranderingende thuissituatie bemoeilijken. De patiënten zijn mobiel en hebben geen andere acute problematiek. De opname start met een onderzoeksperiode waarbij we het gedrag uitgebreidobserveren. We zetten in op een afgestemde aanpak en behandeling. Individuele therapie en groepstherapie zoals bewegings- en creatieve therapie maken daar deel van uit.

Je hebt onder meer volgende taken in de nacht:

 • verstrekken van kwalitatief hoogstaande verpleegkundige zorg
 • het observeren en nauwkeurig vastleggen van symptomen en reacties van de patiënt om aan zijn noden tegemoet te komen
 • actief meewerken aan teamoverleg en overdrachten
 • samenwerken in multidisciplinair verband
 • bijdragen tot het welbevinden van de patiënten door een huiselijke sfeer te creëren, met aandacht voor hun noden en interesses
 • meewerken aan kwaliteitsverbetering

Meer weten over onze collega’s en afdelingen op geriatrie? Ontdek er alles over op #Gavoorgeriatrie

Voor de overige taakinhouden verwijzen we naar de functieomschrijving ’verpleegkundige’. Interne kandidaten kunnen dit terugvinden op NIKOdoc, externe kandidaten kunnen dit bekomen bij de dienst P&O.

Opmerking: Locatie en uurregeling kunnen wijzigen in functie van de dienstnoodwendigheden.


Profiel
 • Je beschikt over een diploma van bachelor in de verpleegkunde of verpleegkunde HBO5.
 • Je hebt aandacht voor de belevingswereld van de patiënt en hebt affiniteit met geriatrie en dementie.
 • Een bijzondere beroepstitel of bijzondere bekwaming in de geriatrie / psychiatrie of een postgraduaat in de geestelijke gezondheidszorg of in de geriatrie vormt een meerwaarde maar is geen vereiste.
 • Je bent collegiaal, contactvaardig en empathisch ingesteld.
 • Je kan zelfstandig werken en hebt oog voor kwaliteit
 • Je denkt mee met de dienst, de hoofdverpleegkundige en andere zorgverleners zoals ergotherapeuten, artsen,...
 • Opleidingen vormen voor jou een meerwaarde.

Vacatures Sint-Niklaas: Ook op onze website www.vitaz.be kan jij bij de rubriek ’afdelingsprofielen en werkpostfiches’ of ’zorgaanbod’ meer specifieke informatie opvragen over deze dienst.

 • Compilatie – zorgfuncties: https://vimeo.com/810968443


Wij bieden
 • Een vast contract met een jobtime van 50 - 100% waarvan minstens 50% in de nacht. Verschillende jobtimes gecombineerd met daguren zijn bespreekbaar.
 • Een fijn team van enthousiaste collega’s die jou met open armen ontvangen.
 • Deskundige ondersteuning door jouw verantwoordelijke, collega’s en ons team ’Begeleiding nieuwe medewerkers’.
 • Opleidingskansen om je talenten verder aan te scherpen en hierdoor professioneel en persoonlijk te groeien. Naast on-the-job-opleiding krijg je de mogelijkheid om zowelinterne als externe opleidingen te volgen.
 • Bijkomende vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie.
 • Gratis hospitalisatieverzekering voor vaste contracten, maaltijdcheques, fietsvergoeding, gratis treinabonnement, en nog een ruime waaier aan andere personeelsvoordelen (bedrijfsrestaurant, kortingen bij handelszaken,…)
 • Via een systeem van zelfroosteren word je mee betrokken bij het opstellen van je uurregeling.

Neem zeker een kijkje op Wat hebben we te bieden? | VITAZ voor meer informatie over al onze troeven.

De verloning is volgens IF.IC barema van PC 330. We houden rekening met jouw opgebouwde ervaring.

Bachelor: 14- Gegradueerde: 14b

Statutaire medewerkers van AZ Waasland en AZ Lokeren AV komen eveneens in aanmerking, met behoud van zowel hun statuut als de statutaire loonschaal.


Contact


Ben jij een teamplayer met een hart voor al onze patiënten en wil je deel uitmaken van ons TOP-team? Stuur ons dan vandaag nog jouw gegevens en motivatiebrief elektronisch door via deze jobsite. Je ontvangt van ons meteen een bevestigingsmail. Voor bijkomende informatie over de functie kan je terecht bij Nathalie Milliau, clustermanager, Tel 03 760 72 77 of Kristy Van Moeseke, hoofdverpleegkundige, Tel 03 760 53 15

Je kan solliciteren tem DD/MM/JJ .

Heb je nog vragen? Dan kan je altijd terecht bij Inge Pauwels, dienst Personeel & Organisatie op 03 760 78 71.

We zijn benieuwd naar jouw kandidatuur en streven ernaar om alle kandidaturen zo snel mogelijk te beantwoorden. De selectieprocedure bestaat in eerste instantie uit een CV-screening en/of telefonische screening. Na positieve evaluatie volgt een kennismakingsgesprek, vragenlijst(en), en eventueel een tweede gespreksronde. Je zit hierbij rond de tafel met je toekomstige leidinggevende en een medewerker van P&O.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 14-10-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...