Position: Associate

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Al meer dan 45 jaar is de Claes Retail Group een gevestigde waarde in het fashion retail landschap met de merken JBC, CKS en Mayerline. We willen zo dicht mogelijk bij onze klant staan. En met zo’n 120 JBC winkels, 16 CKS winkels en 44 Mayerline winkels verspreid over België en E-shops lijkt dat aardig te lukken. Alle medewerkers van dit op en top Belgisch familiebedrijf, met een hoofdkantoor in Houthalen en Vilvoorde, hebben minstens één ding gemeen: goesting. Goesting om onze klanten te doen stralen, met hun enthousiasme en onze kledij! Momenteel zijn we op zoek naar:

Webmaster

met grafische skills

Jouw dag bestaat uit…

 • Het beheren van de content van de webshop via de e-commerce backoffice en het publiceren van de content op de website. Hierbij sta jij in voor de ontwikkeling en het onderhoud van algemene pagina’s en maak je de shop the looks aan. Je zorgt eveneens voor de juiste koppeling tussen modelfotografie en onze producten.
 • Daarnaast zorg je voor het inregelen van de navigatiestructuur van de website. Indien er problemen zijn met de navigatie, filters en sorteerregels op categoriepagina’s los je deze op.
 • Vervolgens doe je ook regelmatige een uitgebreide controle om ervoor te zorgen dat de webshop en kiosken up-to-date zijn en correct functioneren. Je test de nieuwe functionaliteiten alvorens ze online te plaatsen en werkt binnen de vooropgestelde deadlines.
 • Ook sta je in voor het grafisch uitwerken van projecten voor de webshop en het onderhoud van onze search functie. Zie je een verbetering? Dan doe je een voorstel aan de E-commerce Manager.
 • Tenslotte volg je de laatste trends op de voet om op de hoogte te blijven.

Hier gaan jouw vingers van tintelen…

 • Naast een bachelor of master opleiding heb je ook al enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie.
 • Je kan vlot overweg met HTML/CSS, CMS systemen en Adobe Creative Suite pakket.
 • Je vrienden kennen je als een creatieve duizendpoot die goed met tijdsdruk en deadlines kan omgaan. Ook ben je flexibel en heb je oog voor detail.
 • Je blijft niet bij de pakken zitten. Je denkt proactief, helpt je collega’s om de details van uitwerking te begrijpen en reikt doeltreffende oplossingen aan.
 • Ervaring in retail is een plus, net als interesse in fashion.

En in ruil krijg je…

 • Een uitdagende fulltime baan bij dé leukste Belgische en duurzame fashion retailer. Daar mag je trots op zijn.
 • Een competitief loon met een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en personeelskorting bij JBC, Mayerline, CKS en Torfs.
 • Een kilometervergoeding. De sportievelingen kunnen ook voordelig een elektrische, koers- of bakfiets leasen dankzij CRG.
 • De gezelligste werkplek in onze super mooie en ruime kantoren. Thuiswerken is natuurlijk ook een mogelijkheid.
 • Een werksfeer om ‘U’ tegen te zeggen. Daar horen toffe team-, sport- en café activiteiten bij. Ons leukste feestje is het Sinterklaasfeest met een mooi cadeau voor de kids.

Is deze job, waar er altijd ruimte is voor opleidingen, initiatieven en nieuwe ideeën (hoe zotter, hoe beter. We denken graag uit die welbekende doos) en waar je nu ongetwijfeld niet kan wachten voor jouw tanden in te zetten iets voor jou? Solliciteer dan nu!

“In afwachting van jouw sollicitatie…”

Staat de tijd voor ons niet echt stil, dus gaan onze dagen gewoon door. En hoe zien die dagen er doorsnee uit?

‘s Ochtends warmen we ons op aan het koffie en cappuccino apparaat, terwijl we het smaakje van de dag kiezen van onze gezonde Dripl-kraanwaterlimonade én al wegdromen in de keuzes van onze Foodmaker-maaltijd voor de lunch. Juist nog dat stukje gratis fruit uit de fruitmand tjoepen en onze dag kan beginnen. Doe alsof je thuis bent, bij JBC!

Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...