Loading ...

Job content

Vzw Reset zorgt voor de inzameling, verwerking en verkoop van herbruikbare goederen en voor de tewerkstelling van personen met een grote afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Wij hebben acht winkels gelegen in Heusden-Zolder, Houthalen, Tessenderlo, Beverlo, Genk, Riemst, Tongeren en Bilzen en twee centrale magazijnen gelegen in Heusden-Zolder en Houthalen. In het kader van de versterking van ons team in het centraal magazijn in Heusden-Zolder zijn wij op zoek naar een werkvloerbegeleider.

Functie:Je bent samen met je collega¿s verantwoordelijk voor de goede operationele werking in het centraal magazijn. In dit magazijn komen alle kleine spullen binnen van 5 winkels uit de regio en worden daar winkelklaar gemaakt. Ook dient het magazijn voor opslag van voorraden bv. voor acties. Daarnaast worden hier de afvalstromen gecentraliseerd. Je coacht je medewerkers bij het uitvoeren van hun taken en het versterken van hun competenties. Je werkt actief mee op de werkvloer.

Profil

Profiel:Je houdt ervan om op een gestructureerde manier samen te werken met een team om tot de nodige resultaten te komen. In je team neem je de trekkende rol op in het aanwerven en begeleiden van de medewerkers en de contacten naar partners toe. Je bent vaardig in het objectief en schriftelijk weergeven van het functioneren van een medewerker in de organisatie en naar partners toe. Je beschikt over de nodige communicatieve, organisatorische en pedagogische competenties op bachelor-niveau, verworven door opleiding of ervaring. Je bent bereid te ondersteunen in andere locaties indien nodig en op zaterdag te werken in één van onze winkels.

Connaissances linguistiques

Nederlands : Goed
Loading ...
Loading ...

Deadline: 09-11-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...